VV Oldenzaal 2013

6 januari Nieuwjaarsbijeenkomst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De opkomst had beter gekund, maar de stemming niet.

Zie voor meer foto's:  Foto albums (klik hier)

  

27 januari klootschieten jeugdleiders

De jeugdleiders: Chantal Eerens, Patty Reekers, Jolanda van Dieren, Ester Mulder, Jolanda te Nijenhuis, Hans Smits, Swen ter Pelle.

Mick van Laar,Wim Bijsterbosch, Erwin te Nijenhuis, Nathalie Stockman, Rachele Toonen,Tom Kamphuis, Bas Oosting, Louis Nijhuis en Benno Morsink.

Niet op de foto: Luuk Bentert en Bjorn Heeks. Foto gemaakt door Freddy Mulder.

Ga voor meer foto's naar: Foto Album. (klik hier)

 

2 februari De jeugd speelt moordtocht

Hieronder foto's van Freddy Mulder

 

29 maart Paasgebruiken bij VV Oldenzaal

een foto-overzicht van Freddy Mulder

15 april Schoolvoetbal bij VV Oldenzaal

Ook dit jaar schoolvoetbal op de velden van VV Oldenzaal.

Freddy Mulder maakte onderstaande foto's

 

5 mei VV Oldenzaal handhaaft zich in de 3de klasse

Op de laatste speeldag van de competitie heeft het eerst elftal zich veilig gespeeld door met 4-1 te winnen van De Tubanters.

Ga voor meer foto's naar Foto-albums: 5 mei 2013. (klik hier)

Ga voor de eindstand naar de rubriek: eindstanden 1916-heden. (klik hier)

 

11 mei Verkoop van planten

Het dameselftal ging in de wijk De Thy langs de deuren om verschillende soorten planten te verkopen. De opbrengst komt ten goede aan de viering van het 100-jarig bestaan.

16 mei Dameselftal kampioen

Door met 1-0 te winnen van DSVD werden de dames kampioen van de voorjaarreeks. Een prachtige lob vanaf 16 meter van Jeanette Besselink was voldoende om het kampioenschap te kunnen vieren. Dit is het tweede kampioenschap op rij onder trainer Marco Kleefman, die volgend seizoen het tweede onder zijn hoede neemt. 

Staand; Jeanette Besselink - Inge Spel - Romy Schasfoort - Jessie Heerink - Thirza Butterman - Melinda Nijland - Sonja v/d Heide - Linda Kroeze - Chantal Eerens - Sandra Pool - Maaike Kleefman.

Zittend; Kim Jurgens - Mandy oude Nijhuis - Marcia Ameloh - Ellen Ameloh - Beau Bollink - Marco Kleefman - Bea Huls - Loes Schoenmaker - Aniek Schiphorst.

Niet op deze foto Ellen Evers.

 

18 mei Veteranentoernooi

Twaalf team streden om de Jan Wekking wisselbeker: U.D. Weerselo, Detomasters, O.Z.C. 1 en 2 uit Ommen, Phenix, TSV Ueffeln en Oldenburg uit Duitsland, SVV'04, Quick20, Hulzense Boys en Oldenzaal 1 en 2.

In de halve finale was UD Weerselo te sterk voor Phenix. De andere halve finale werd beslist door strafschoppen. Quick'20 was hier beter in dan TSV Ueffeln. De finale tussen UD weerselo en Quick'20 werd gewonnen door UD Weerselo. De sportiviteitsbeker ging naar het Duitse Oldenburg, die voor de eerste keer meedeed.

De winnaars.

De Jan Wekking wisselbeker voor UD Weerselo.

Gezelligheid troef.

Ga voor meer foto's naar het foto-album van 18 mei 2013  (klik hier)

 

25 mei Seniorentoernooi.

De elftallen uit Limburg, Brabant en Noord Holland kwamen al vrijdag in Oldenzaal aan. Een tentenkamp zorgde voor de nodige overnachtingsplaatsen.

De vijftien elftallen werden over drie poule's ingedeeld.

Poule A: Hulzense Boys, VVW Wervershoof (Noord -Holland), RKAV Aalsmeer, Vv Brabantia uit Eindhoven en VV Oldenzaal 3.  

Poule B: Wilhelminaschool, PH Almelo, Hellevoetsluis, Sc. Enschede en Jonge Kracht uit Huissen.

Poule C: NEC'92 uit Heerlen, Bennekom, Quick'20, Stevo en Oldenzaal 2. 

De halve finale tussen Oldenzaal 2 tegen Wilhelminaschool werd met 2-0 door Wilhelminaschool gewonnen. In de andere halve finale was Bennekom te sterk voor Aalsmeer 1-0. Winnaar van het toernooi werd Wilhelminaschool door een 1-0 overwinning op Bennekom. De sportiviteitsbeker ging naar Hulzense Boys.

Spelmoment van de finale tussen Wilhelminaschool en Bennekom.

De beker voor Wilheminaschool.

Het bleef lang gezellig in het clubhuis.

2 juni VV Oldenzaal 4 kampioen.

Omdat Oldenzaal 4 in de reguliere competitie een beter doelsaldo had dan Sv De Lutte 4 werd de beslissingswedstrijd, onder veel publieke belangstelling, bij vv Oldenzaal gespeeld. Het werd een zeer spannend duel. Na 90 minuten stond op het scorebord 1-1. In de verlenging wist vv Oldenzaal nog een keer te scoren, genoeg voor het kampioenschap. De Oldenzaalse doelpunten werden gemaakt door de broers Bas en Tom Bollen.

Voor meer foto's, ga op deze site naar rubriek foto-albums.  (klik hier)

 

7 tem 10 augustus Vv Odenzaal presenteert zich weer op de Boeskool is Löss.

Na enkele jaren van afwezigheid was vv Oldenzaal weer present op de Boeskool is Löss. Natuurlijk met de zesmeter lange sjoelbak, maar ook kon men bussen gooien, doelschieten en voor de allerkleinste was er touwtje trekken en de grabbelton. Woensdag was een verregende dag, maar de andere dagen was het druk en over klandizie was niet te klagen. Met veel enthousiasme stonden de mensen van onze voetbalvereniging vier dagen lang op de Boeskool. Dit jaar was opbrengst bestemd voor het honderdjarig jubileum, dat volgend jaar wordt gevierd.   

 

8 september Nieuw uitslagen en standenbord.

Het eerste elftal bood de vereniging een nieuw bord aan waarop de uitslagen en standen van de 3e klasse A kunnen worden bijgehouden. Het bord voor de bezoekers van het clubhuis was volgens de selectie nodig aan vervanging toe. Dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door de sponsors Fabri Sport en van Gils woonpromenade.

Vanaf links: Tjerk Boonstra, die het magneetbord zal voorzien van de nodige informatie, de eerste elftalspelers Erwin Brouwer en Venancio Ramirez en penningmeester Bas Oosting. 

19 september Harlequins naar sportpark de Thy.

Nadat de moutainbikers hun thuishaven hebben gevonden op sportpark de Thy, neemt op 1 januari 2014 rugbyclub RCO de Harlequins veld drie in gebruik. Het jeugdhome van vv Oldenaal wordt ingericht als kantine voor de rugbyers.

28 september Familiedag. 

De supportersvereniging de Spartaan hield een familiedag. 's Middags vanaf 14.00 uur stonden de attracties voor de jeugd klaar, zoals een stormbaan en Bertus de stier. Verder waren er verschillende behendigheidsspelen en konden de kinderen geschmikt worden. 's Avonds was er een feestavond voor alle leden.

 

29 september Pupil van week terug van weggeweest.

Voor aanvang van de wedstrijd tegen Eilermark was er niet één pupil van de week, maar waren er zelfs twee pupillen van de week, namelijk Wesley van Domselaar en Wouter Wijering. Dit prima initiatief is weer opgepakt.

Op de foto zien we de selectie kijken naar aanvoerder Vinancio Ramirez die met de pupillen op de foto gaat. Scheidsrechter Tienkamp wacht geduldig.

 

8 november Algemene ledenvergadering

Door voorzitter Ronald Wienk werden negen jubilarissen in het zonnetje gezet.

Vanaf links: Steef Leering (60 jaar lid), Toon Willemsen (40 jaar lid), Tim Lempsink (40 jaar lid), Bas Bollen (25 jaar lid), Lars Vogel (25 jaar lid), Peter Aagten (40 jaar lid), Rogier Halink, Hans Braamer en Martijn Smeenge (alle drie 25 jaar lid.).  

27 november Voetbalpieten bij vv Oldenzaal

Woensdag werden de pupillen verrast met een bezoek van de voetbalpieten. Na hun voetbalkunstjes te hebben  vertoond, hadden ze chocolade letters en cadeaus meegenomen.