2006 

8 januari  Nieuwjaarsreceptie.

 

Ook dit jaar kwamen vele leden in het clubgebouw om elkaar een gezond en sportief jaar toe te wensen. Voorzitter Ronald Wienk besteedde veel aandacht aan de veranderingen die het komende jaar ons te wachten staat. Een kunstgrasveld, een klein kunstgraspupillenhoek en de nodigde veranderingen van het clubgebouw zullen dit jaar worden gerealiseerd. Handige vrijwilligers kunnen hun hart ophalen.     

   

10 maart Saturday Night Fever  

Om het eerste lustrum, vijf jaar,  van de de supportersvereniging “ de Spartaan “ luister bij te zetten, organiseerde “ de Spartaan “ een avond geheel in de stijl van de seventies.

Aan de oproep om in aangepaste kleding uit de seventies te komen, werd massaal gehoor gegeven.

 

 

 

 

 

 

 

 

Live muziek, de RiVerside –Band,  en zelfs consumptieprijzen van die tijd zorgden voor een spetterende Saturday Night Fever avond.                                                                                                    

21 april Bert Prins overleden

42 jaar was Bert lid van onze vereniging. Na jarenlang actief te hebben gevoetbald, met zelfs  enkele wedstrijden in het eerste, nam hij verschillende functies voor zijn rekening. Zo was hij achtereenvolgend acht jaar jeugdleider, jarenlang verzorger van het eerste elftal, penningmeester van de prestatieafdeling en wedstrijdsecretaris. Hij was zeer actief in de jubileumcommissie ter gelegenheid van ons 75- en 90 jarig bestaan. En overal was hij bij, hij werkte mee, echter trad nooit op de voorgrond. Deze bescheidenheid sierde Bert. Ook tijdens zijn ziekte wilde hij tot het laatst toe de verrichtingen van ons eerste elftal blijven volgen. Wij hebben bedroefd maar met veel respect voor zijn doorzettingsvermogen en grenzeloze optimisme afscheid van Bert moeten nemen op 54-jarige leeftijd.

30 april Vrijwilliger beloont met ballonvaart

 

´s Avonds om 19.00 uur is op het sportpark de Thy een hete luchtballon vertrokken vanaf ons hoofdveld. Hoofdsponsor Van Gils Meubelen heeft deze ballonvaart mogelijk gemaakt om de vrijwilligers, Hennie Postma, Chrystel Leussink, Doris Scholten en Laurentz de Vries te belonen voor hun inzet het afgelopen jaar.

 

20 mei veteranentoernooi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De veteranen van vv Oldenzaal zelf zijn er voor de tweede achtereenvolgende keer in geslaagd het eigen veteranentoernooi winnend af te sluiten. Als tweede eindigde OZC uit Ommen, onze duitse vrienden uit Ueffeld werden derde, vierde Zuid Eschmarke (won ook de sportiviteitsbeker), vijfde De Esch en als laatste Nemaco/Hulzense Boys.

Ondanks het matige weer en de teleurstellende opkomst kan het toernooi als geslaagd worden genoemd, want tot ver na de prijsuitreiking bleef het druk en gezellig in het clubgebouw.   

20 mei: F1  Kampioen.

 Zaterdag 20 mei werden de pupillen van F1 van onze jeugdtrainer Henk Berendsen  en elftalbegeleider Marco Poos kampioen.

 

 

 

 

 

 

 

Jeugdtrainer Henk Berendsen neemt koffie.                                         

Op de elftalfoto: Engin, Quiten, Damian, Bas, Dana, Raimond, Mees. Mike, Lars en Christiaan

21 mei Oldenzaal 5 kampioen

 Staande v.l.n.r. Willy Esschendal, Marcel van Erven, Robert Polman, Patrick Smellink, Remco Sciarone, Richard Veneman, Frank Dijkers en Jan Frijters jr (leider)

Voorste rij v.l.n.r. Ronald Bosinkel, Raymond Spel, Rogier Halink, Marc Ruiter, Martijn Pool, Petrik Kolbrink, Vincent Wekking (grensrechter) en Mustafa Ficici.

(niet op de foto: Peter Aagten, Tom Nordkamp en Marco Kleefman)

 21 mei Oldenzaal 6 kampioen

Leiders: Dorus Scholten en Hans Smits. De spelers: Danny Berends, Arjan Bossink, Sander Engbers, Maurice Gort, Patrick Grundel, Mark Heskamp, Maarten en Wouter Hofsté, Rutger Lohrmann, Martin Oude Nijhuis, Michel en Raymond Scholten, Steffan Spijkerman, Jeroen Terhurne, Tanno Teussink, Ronald Verwoert, Tom Vollenbroek en Danny de Vries.  

Seizoen 2005-2006 ongekend spannend

VV Oldenzaal begon het seizoen spectaculair. Als promovendus werden de eerste zeven duels in een overwinning omgezet. De latere kampioen Vogido maakte daar een eind aan. 

De ploeg van Jan Megelink deed lang mee om het kampioenschap maar liet aan het einde van de competitie enkele belangrijke punten liggen. Omdat vv Oldenzaal de eerste periodetitel had binnengehaald, mocht de ploeg meedoen aan de nacompetitie. Orderbos uit Apeldoorn bleek echter twee duels te sterk.

Toch kon de vv Oldenzaal terug kijken op een prachtig seizoen in de 3e klasse.

Eindstand:

Markelo                      22        47        Voor de kampioenstitel in de derde klasse A was een 

Vogido                       22        47         beslissingwedstrijd tussen Markelo en Vogido

Oldenzaal                  22        40         noodzakelijk.

Twenthe                     22        39         Het werd een kraker van jewelste, waarin beide

Rood Zwart                22        37         teams elkaar weinig toegaf.

Almelo                        22        31         Kort na de rust maakte Vogido1-0 en 20 minuten

NEO                           22        24         later 2-0 en leek de wedstrijd beslist. Echter Markelo 

De Tukkers                 22        24         kwam in de 81- en 90 minuut terug. In de verlenging  

GFC                            22        23         scoorde Nijhuis van Vogido en promoveerde Vogido

Losser                         22        20         naar de tweede klasse.

Victoria´28                  22        20

UD W.                        22        12

 

Gelatenheid in de bus na de uitschakeling door Orderbos- Apeldoorn in de nacompetitie.

4 juni Gerrit van Vonno overleden.

 Op 1 juni 1946 werd Gerrit lid van de vv Oldenzaal. Hij was dus 60 jaar lid van onze vereniging.Gerrit was jarenlang actief in diverse functies. Hij heeft met vv Oldenzaal alles meegemaakt. Ook de betaald voetbalperiode.

De laatste jaren was hij een trouw bezoeker van ons eerste elftal.

Wij zullen Gerrit missen. Hij is 76 jaar geworden.

11 juni Oranjewoud Beach Soccer Toernooi.

Op sportpark De Thij wordt kunstgras aangelegd en daarvoor worden grote hoeveelheden wit zand gestort. De vereniging maakte van de nood een deugd en ontplooide in het kader van de jeugdwerving een aardig initiatief door het organiseren van een Beachsoccertoernooi voor de jeugd.

Twintig teams streden in vier verschillende poules om de titel. De temperatuur was tropisch en zo kwam het strand compleet met palmbomen en limbodansers geheel tot zijn recht.

De Geldermanstichting steunde het eenmalige sportproject. Toernooiorganisator Edo Hilgenberg kon terugkijken op een zeer geslaagde dag.

  

 

Voor meer foto's ga naar fotoalbums (klik hier)

15 juli Vrijwilligersfeest.

 

 

 

Op de foto: Jan Wekking, Hennie Pool, Hennie Koopman, Henk Berendsen en Hennie Kamphuis tijdens het jaarlijks vrijwilligersfeest in het clubgebouw.

  

 

 

 

Juni –  Augustus kunstgrasvelden worden gerealiseerd.

Veld 2 inleveren voor de tennisclub en de vv Oldenzaal kreeg er een kunstgrasveld voor terug. Dat was de deal tussen de gemeente Oldenzaal en onze vereniging. Ter compensatie werd er ook nog een klein kunstgrasoefenveld aangelegd.

Een ware aanwinst voor ons sportpark. Zo´n tachtig jongens en meisjes openden op 26 augustus officieel de twee nieuwe kunstgrasvelden tijdens het 4x4 Attack toernooi.

1 september Vijftigplus voetbal

 Wijsheid komt met de jaren, beweert men. Maar stijfheid ook, zegt men. Om de spieren toch een beetje soepel te houden treft zich een groepje vijftigplussers vanaf 1 september 2006 elke vrijdagavond op het sportpark voor een potje voetbal. Het kunstgrasoefenveld leent zich hier uitstekend voor. 

 9 oktober Algemene ledenvergadering.

 

De opkomst was teleurstellend. Het bestuur en barpersoneel er bij geteld, woonden 51 personen de algemene ledenvergadering bij. Benno Suelmann en Henk van Oosterwijk werden gehuldigd in verband met hun 25-jarig en Hennie Pool met zijn 40 jarig lidmaatschap gehuldigd. Vanwege hun vele verdiensten van de afgelopen jaren werden Herman Nijkamp en Eric Zoontjes benoemd als Lid van Verdienste van de vv Oldenzaal.

Bestuursmutaties: Gerben Groenen volgt Eric Zoontjes op als voorzitter algemene zaken en Eric volgt op zijn beurt Herman Nijkamp op als voorzitter recreatie.

Boven Benno Suelman 25 jaar lid.

Henk van Oosterwijk 25 jaar lid

Hennie Pool 40 jaar lid 

 

 

 Benoemd tot lid van Verdienste: Eric Zoontjes (links boven).

 Benoemd tot lid van Verdienste: Herman Nijkamp (rechts boven). 

 

10-11 Halloween Party

 

Een eerste feestje als voorbereidingen op het 12½ jubileum van de damesafdeling was een Halloweenparty. Misschien had het thema de leden van onze vereniging zo afgeschrokken dat ze niet durfden, want heel erg druk was het helaas niet. Gezellig was het wel. Met een goed stuk muziek van XXL, Daniël en Roelof werd de hele avond gedanst en gezongen.   Staande v.l.n.r.: Chantal, Mandy, Andrea, Marloes, Marleen, Rosanne, Moniek, en CindyOnder v.l.n.r.: Marleen, Bea, Jeanette, Sandra, Tessa en Elmy

Ook Dracula en Chuccy waren van de partij.

11 november Dames vv Oldenzaal doen mee aan “Oldenzaals carnavalslied 2007

In zalencentrum Rouwhorst betraden als tweede groep het dameselftal van de vv Oldenzaal het podium en zongen uit volle borst het biercomplex lied.

Helaas vielen ze niet in de prijzen, maar het plezier was er niet minder om. Het nummer ´t Is tied veur carnaval van het trio Hejternoa werd gekozen tot het carnavalslied 2007 

28-11 Hoofdtrainer Henry Kuipers verlaat vv Oldenzaal

 

Haico Groener.

Henry Kuipers vertrekt met ingang van seizoen 2006/2007 naar voetbalvereniging de Zweef uit Nijverdal.

Hij wordt opgevolgd door Haico Groener 

30 december Vv Oldenzaal sluit seizoen af met het sterrenbeeldtoernooi, gezelligheid troef.

 

 

 

  

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb